torsdag 14 mars 2019

vecka 11

Vecka 11

Denna veckan startade vi med att ha gympa på måndagförmiddag det var många pigga som ville vara med vi håller på 15-20 minuter sen tar vi oss en kopp kaffe och kollar av lite nyheter i dagstidningarna.




På eftermiddagen spelade vi musikkrysset på allsjung, det blev mycket sång och musik samtidigt som vi kryssade på varsin talong.





Tisdag eftermiddag spelade vi bingo i vanlig ordning det var väldigt mycket damer och herrar som kom utifrån och spelade det har bara blivit mer och mer populärt.

Onsdag eftermiddag tittade vi på filmen "de sista korna på Djurarpsdalen" detta var en utav filmerna av Peter Gerdehag, Tell Aulin. Samma personer som gjort filmerna om "hästmannen" och "kokvinnorna". Detta är en berättelse om syskonen Sonja och Gösta som bor på en gård i Halland och äger några av de sista rödvita korna i Sverige med hornen i behåll. det blev livliga diskussioner efter filmen eftersom många kände igen sin uppväxt det var också en väldigt fin film mycket fin natur med blommor, ängar, djur mm







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

underhållning

Underhållning med Kalmar länsmusik. I måndags eftermiddag hade vi en underhållning som kom från Kalmar länsmusik som spelade nyckel harpa...