söndag 3 mars 2019

Vecka 9

Vecka 9

Vi startade vecka 9 med gymnastik som vanligt på måndag förmiddag, eftermiddagen hade vi frågesport om melodifestivalen genom tiderna, det var ju lite svårt men vad roligt det är att backa tillbaka och lyssna på gamla bitar det tyckte all som kom och var med.









Tisdagseftermiddagen spelade vi bingo i vanlig ordning, sen på onsdagseftermiddagen hade vi besök av "Alex och Nanna" det var demensanhörigföreningen som bjöd på denna underhållning. Varje år får vi en julklapp i form av en underhållning och nu i några år har dessa 2 mycket duktiga musiker varit här och underhållit. Så tack till Alex och Nanna och även tack till demensanhörigföreningen.





På torsdags eftermiddagen hade vi underhållning med Annika Hjalmarsson som berättade och sjöng om Greva-Fia det är alltid uppskattat  när Annika kommer.



Fredag eftermiddag avslutade vi som vanligt med fredgasmys på eftermiddagen idag bjöd vi på blåbärspaj med knäckigt täcke och vaniljsås.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

underhållning

Underhållning med Kalmar länsmusik. I måndags eftermiddag hade vi en underhållning som kom från Kalmar länsmusik som spelade nyckel harpa...